Elektronikus regisztráció Print

  • 13

A .hu névtérben jelenleg új regisztrációk elindítására van lehetőség elektronikus úton. Így az új domain név megrendelések esetében nincs szükség papír alapú szerződés aláírására. Az átregisztrációk, valamint a domain neveknél történő kapcsolattartó cserék esetén továbbra is megmarad a papír alapú folyamat.

A .hu névtérben jelenleg az új regisztrációk elindítása már elektronikus úton történik. Így az új domain név megrendelések esetében nincs szükség papír alapú szerződés aláírására. A megrendelést a rendszerünk a regisztrációs díj beérkezését követően továbbítja az Internet Szolgáltatók Tanácsa (ISzT) felé. A domain név bejegyzésének feltétele, hogy a megrendelő az ISzT által vissza küldött captcha kód segítségével el kell fogadnia a regisztrációs szabályzatot. Amennyiben a domain név regisztrációjának előfeltételei teljesültek akkor az online rendszerünk a számlafizetőnél megadott email címre elküldi a domain regisztráció jóváhagyásához szükséges linket. Ezen felül az online felületen is nyomon tudja követni a regisztráció állapotát.

.hu domain regisztráció állapot

Amennyiben a regisztrációs kérelem elfogadásáról értesítő emailt kapott akkor azt bejelenetkezést követően lehet jóváhagyni, az oldalon megjelenő captcha kód begépelésével.


.hu Regisztráció elfogadó nyilatkozat


Was this answer helpful?

« Back