.hu technikai kapcsolattartó cseréje Nyomtatás

  • 28

A domain név technikai kapcsolattartó cseréjéhez nem szükséges aláírt szerződés, valamint a Technikai kapcsolattartó cseréje díjmentes. A bejegyzett domain neveknél a jelenlegi technikai kapcsolattartó cseréjéhez az online rendszerünkbe be kell jelentkeznie a számlafizetői fiók regisztrációjakor megadott email címmel illetve jelszóval. A bejelentkezést követően kattintson a felső menüsorban a Domainek / Domain neveim menüpontra.

Következő lépésként kattintsunk a módosítandó domian névnél a Domain kezelése gombra.

Technikai kapcsolattartó cseréje

Ezt követően kattintsunk a domain név felett található menüsorban az Adminisztrációs eszközök elemre, majd a Technikai kapcsolattartó cseréje elemre.

Technikai kapcsolattartó csere 2. lépés

A megjelenő oldalon adja meg az új technikai kapcsolattartó adatait, vagy válasszon az oldal felső részén található lehulló listában szereplő korábban felvett kapcsolattartók közül. Ezt követően kattintson a Változások mentése gombra.

Technikai kapcsolattartó csere új kapcsolattartói adatok megadása

A megjelenő oldalon kattintson a hozzáadás a kosárhoz és megrendelés gombra.

Kosár

Az oldalunk megjeleníti ezt követően az adott domain névnél megrendelt technikai kapcsolattartó csere díját, amely ingyenes, így a Megrendelés gombra kattintva tud továbblépni.

Technikai kapcsolattartó csere díj

A következő oldalon megtekintheti hogy a rendszerünk milyen adatokkal fogja kiállítani a díjbekérőt. A megrendeléséhez megjegyzést is fűzhet például a domain név beállítására vonatkozóan. Valamint jelölje be az Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket felirat előtti jelölőnégyzetet. Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.


Számlázási adatok

A rendszerünk ezt követően megjeleníti a megrendelési megerősítéséről a tájékoztatót, és ezzel párhuzamosan a Technikai kapcsolattartónál végzett módosításokat továbbítja a nyilvántartó felé.

Rendelés megerősítése


Segített önnek ez a válasz?

« Vissza